Siti & Fuad Mock Up Stikcy Album Cover

|
sejak kamera xde, aku malas gile nk update blog ni,yela,blog ni sebenarnye photoblog,xde kamera cane nk letak foto,xkan nk letak puisi pulak huhu...

papepon, minggu lepas, saya diminta oleh seorang rakan (asyraf Akhlaken) utk edit kan beberapa ratus keping gambar (light editting) utk majlis perkahwinan Siti&Fuad utk album sticky nye.adala dalam 400 keping plus utk di edit. photographer nye adalah Wan Ahmad Faris, yang aku tumpang buat job utk wedding Ejat ngan Erin beberapa bulan lepas. last minute, die mintak tolong buatkan cover albumnye sekali. so dengan kepala yg blank, siapla 6 keping cover album tu aku design.mmg simple, xnak bagi crowded sgt utk bagi sense of exclusivity dan elegance kat album tu nanti. ni ade beberapa design yg aku buat..enjoice~








gambar di atas di ambil oleh wan ahmad faris, aku edit je...











nilah die cover album yang diminta.simple je,xde susah mane pon.okla tu kan dari xde.huhu.. x lupe jugak kepada pasangan pengantin yg mmg ceria n sporting, kak siti n abg fuad,selamat pengantin baru la ye walaupun da agak lame korg kawen hehe...


k guys,nanti aku aplod la lagi ape yg ade dekat laptop nih. next two weeks ade job di sg petani kedah, so tunggguuuuuu~ hehe


interested with my service? contact me:
mohd haziq zakaria
diversity_87@yahoo.com (facebook,ym sume boleh)
017-2081684

5 comments:

zultino -[kawan] said...

der......ada peningkatan der.hahahaa...bagus2 kumpul duet beli nikkon bru...

narutet said...

thanks der..masih menabung sedikit demi sedikit ni huhu...

Anonymous said...

mekasih haziq. gmbr ni besawang dah lamanyer -rgds, pn siti

narutet said...

@pn siti- oklah tu puan siti, faris da siapkan main album kan? mungkin die sibuk kot,tu yg lambat sket tu..papepon tahniah!

Anonymous said...

Salam...masih berminat utk membeli nikon D3x?

Klu blom membeli mayb boleh hubungi saya...saya ada 'sebiji' nak let go....0197400989 [isam] a.k.a [lanunlensa]...tq.

Post a Comment

Blog Archive

Followers