Drift?

|

Drift? aku xde kete,moto pon xde, ape kejadah aku terlibat dalam drift ni? petang tadi member aku ajak ikut abang sham, pegi tgk member die drift.mula mula aku malas,tapi bile terkenang ade event free yg boleh buat aku pegang kamera,so aku pon ringan2kan la perut aku yg mmg nye malaaas sgt nk bergerak time time petang tu.so aku pon pegi la..

sampai sane( kat area air biru, pasir gudang) , lepak la kat tempat tu, pergh, dah macam scene dalam game Grid, ade banyak bontot lori yg panjang tu,pastu ade gudang gudang, kat situ la dorg drift. drifter2 kat situ sume ramah ramah, best gak la,walaupon aku haram x paham ape itu intercooler, turbo enjin, macam macam lagi lah huhu....

dan aku? aku plak dapat la berpeluang merasa bagaimana rasanye naik kete yang di driftkan oleh pakar pakar ni.makaih,aku ni, kalau orang amek korner tajam pon,aku dah kejung satu badan, ni kan pulak berpusing pusing macam nak eksiden plak huhu...first lap, aku rasa macam nak terkencing,tapi lepas dah turun tu,rasa nak lagi naik kete camtu haha...at least aku xde la jerit macam org naik roller coaster tu khokhoh.. all the credits go to abang madi, n cikgu anep (yg aku tersalah panggil abang toyo, bengong tol aku ni!), you guys sgt peramah n mmg sporting abes ah!

ok ni ade beberapa keping gambar aku snap.oh ya, aku dikelilingi oleh tiga shooter 'sony', aku sorg je pakai nikon, segan gak jadi 'makhluk asing dalam dunia sony ni huhu....papeon,banyak panning shot aku x berapa sharp, maaf la ye, x pandai lagi.so,zaaaaasssss.........


kete bro madi.kete yg aku naik.bunyi die perrgh..

aaaaa....tu tangan aku tu...tangan satu lagi tgh genggam pemegang pintu,cuak siot....

kete cikgu anep, style brader ni, leh senyum senyum lagi drift, siap suh fotografer die duduk tgh tgh kon tu nk amek gambar die, punyela konfiden.aku? aku x kawen lagi, x nak amek risiko huhu.....

360 degree turn by cikgu anep.aku ade la dalam 5-6 kaki dari bontot kete tu...

tu tangan fizi,mamat paling teruja kat track tu,semua kete die nak rasa huhu.....



thanks bro madi n crew....


the drift family...

3 comments:

Loyai_Drift aka JoyTT said...

ish.. ok ar neh.. panning stylo neh.. haaa.. dah pandai pon.. xpyh ar blajor dr abg lagik.. kekeke..

ko kene tanye adik abg.. kenape org panggey abg Loyai_Drift... hehehe... bru tau drift best kan.. kekekeke...

narutet said...

heheh...abg dulu main drift eh?hehe..saye tgh upload video naik kete drift,nanti abg tgk la eh huhu...

Loyai_Drift aka JoyTT said...

pi tgk video ah fai drift kat youtube.. best woo.. perfect

Post a Comment

Blog Archive

Followers