UniKL MiTEC Orientation Week 2010

|


phew.malam kelmarin, berakhirlah minggu silaturrahim yang keempat kat UniKL MITEC ni. ni adalah batch ke 4, dan MSR yang ketiga aku join (yang 1st skali tu x join, sbb aku jadi peserta =) haha). macam macam ragam,kerenah, yang ponteng, yang sakit, yang x makan nasik, yang mengantuk sume ade. besela.

faci pon banyak gak ragam, ade lewat, ade sakit, ade main arah arah je buat keje, ade yg x reti nak buat ape, ade yg tibe tibe tukar keje n macam macam lagilah. nak komen banyak pon aku dah penat, so aku harap kite sume dapatlah perbaiki diri masing masing di masa hadapan kelak. bukan aku yang malu nanti, korang jugak yg malu haha...

btw kali ni aku ade 3 skop keje; jurugambar x berbayar, juruteknik (yg ni zaf banyak cover aku, thanks bro) ngan kem komandan sambilan hehe....best tul marah marah bebudak baru ni..bagi depa kecut sket hehe....

anyway, ni antara msr yg paling singkat,paling senang,paling best penah aku handle.aku harap korg sume sukses la dalam pelajaran masing masing.kepada faci faci yang rajin, tahniah dan syabas aku ucapkan. kepada yg malas, perbaiki la diri masing masing ye (termasuk aku skali) hehe...

okeh~ calo~

1 comments:

auto-akasia said...

salam..
wah, rajin ber-blog eak bro haziq nih.. thanks laa eak sudi & rajin layan karenah kitorang.. huhu.. saya amik eak pic kat atas tu, maw simpan dalam PC..

owh ye, kalo rajin.. singgah2 laa blog saya yang tak seberapanye itu..

(camne laa aku leh jumpa blog br0 nie eak.. kuang3~)

Post a Comment

Blog Archive

Followers