Amirul & Laili Wedding

|


Selamat Pengantin Baru kepada korg.Actually amirul ni one of the staff from unikl mitec.kawan baik aku gak kat sini, macam macam die tolong aku. so since die dah mintak tolong n beri keyakinan kat aku, aku tabahkan hati jugak walaupun naik kematu bontot naik bas 10 jam dari JB ke Sg Petani huhu...ni jugak first job aku sebagai OP.mmg hectic, banyak benda aku blaja n alhamdulillah,segalanya berjalan lancar.album pon dalam printing process. again,thanks mirul sbb bagi peluang kat aku utk abadikan kenangan korg mase wedding aritu, korg mmg couple yg sweet la haha... so ni ade beberapa gambar utk korg.enjoice!




semoga kekal ke anak cucu!zaaazzz!

interested with my service? contact me:
mohd haziq zakaria
diversity_87@yahoo.com (facebook,ym sume boleh)
017-2081684

5 comments:

Wanlan said...

wah...
lawo gambo2 saudara :]

narutet said...

@wanlan-thanks.aku tekan tekan je jadi camtu huhu...

Loyai said...

Ok ar tuh.. pandai pon main kaler.. bak kata TFT.. CMYK & RGB tuh kene tau.. bru bleh main kaler... hehehehehe. hehehehehe...

narutet said...

@loyai- thanks!

Anonymous said...

sweet giler gmbr baju coklat...=)

Post a Comment

Blog Archive

Followers