Sambutan Hari Polis Peringkat Negeri Johor 2010

|
Amek gambar bidan terjun je huhu....papepon segala komen adalah dihargai..kepada encik encik m abang abang polis,selamat Hari Polis ...pasni kalau tahan saya x pakai seat belt,jgn saman saya tok haha....so ni ade sket gambar...first time shoot event cani, tgk ramai plak senior photog,ade dari Utusan, NST, banyak lagi kot, segan nk tegur sume...setakat melemparkan senyuman ikhlas je huhu...gear memasing mmg best best...senior kan...xpelah..ni ade sket gambo sepanjang majlis sambutan ni....
























ade sketsa sket...samseng die mmg cam samseng weyh..sepak betul betul...
ni 'mangse'...aku rasa mamat ni mmg tgh tahan sakit kene sepak dek mamat bertatu tu...
ni ketua samseng tu kot haha....
huyooo haha.....
anjing ni stim ke ape...






enjoy...

interested with my service? contact me:
mohd haziq zakaria
diversity_87@yahoo.com (facebook,ym sume boleh)
017-2081684

3 comments:

aty said...

perfect!!...

Loyai said...

incik.. tolong kasi kicik skit size gambo tuh bleh tak.. makan jam seyy nak load pic kua penuh.. x jejas quality pon klu size tuh kecikkn skit.. kehkehkeh..

narutet said...

sudah resize skit dato loyai huhu...

Post a Comment

Blog Archive

Followers