CLS testing

|


salam,lama tak update blog.sibuk sikit dgn study.hehe.papepon, alhamdulillah,sikit sikit haziqphotography dah kembali mengumpulkan aset photography utk kegunaan business.so takde issue dah whether i will close my business or not. so,since baru baru ni saya ade beli flash baru, and kebetulan malam tadi kawan saya pon ade jugak beli satu lagu unit SB600, so saje saje lah test hehe...ni antara gambar yg saya shoot malam tadi( atau lebih tepat sebelum sahur tadi hehe)








all pictures use 2 x sb600 fired remotely at 1/10 power.
taken with d90,f8, 1/400s, @70mm( using nikkor 18-70mm)
credit to John Net for borrowing me his newly bought SB600 :P

so basically, saya juge menerima tempahan utk product shoot.so just contact me if u are interested =)
thank you

interested with my service? contact me:
mohd haziq zakaria
diversity_87@yahoo.com (facebook,ym sume boleh)
017-2081684

4 comments:

azlanfauzi said...

haziq! paling menjadi yg gmbr lens tu! aku suka!

apa setting?

narutet said...

thanks alan! setting:
2 x sb600 fired remotely at 1/10 power.
taken with d90,f8, 1/400s, @70mm

aaa yg lain tu kurang kemas sikit huhu

g-mie said...

err~ menarik..
kerap juga saya singgah blog bro nie..
cuma jarang bagi respon je kat ruangan komen ni.. apa pun teruskan usaha.. sebab tak salah kalau art + engineering, kan..? hehe~!!

narutet said...

thanks g-mie.saya pon jarng update sbb busy.kalau ade ape ape big event/wedding ke saya postlah.papepon thanks for ur support.=)

yep,saya nak membudayakan engineer yg berjiwa seni,barulah product yg terhasil mempunyai nilai estetika.kan?ehehe

Post a Comment

Blog Archive

Followers