My Birthday =)

|







cupcakes yg sgt cute ni adalah pemberian my gurl, Nurul Izzati Omar. thank you so much dear,die la yg first wish,die la yg first bagi hadiah.mmg rasa terharu gile. sayang lebih kat kamu huhu....siap ade kamera lagi tu huhu...d700 perhaps? haha...apa apa pon, thank you so much, ini lah hadiah birthday paling sweet n bermakna pernah saya terima...hehe

p/s: ops, actual birthday belum sampai lagi, but somewhere in September,during Raya Aidilfitri, yeahoo!!



4 comments:

g-mie said...

HAPPY BIRTHDAY bro!!!

azlanfauzi said...

wahhhhhh :)

aisYahzaCk said...

cute gile cupcakes..tak aci....abg ajit dapat birthday present..

ezaty said...

happy birthday syg..didoakan semoga awk panjang umur,berjaya dalam hidup,dan sentiasa dimurahkan rezeki dr allah s.w.t,amin...(",)

Post a Comment

Blog Archive

Followers