Custom & Mockup Album: Ekin & Zairy

|
salam, okay kali ni saya tunjukkan contoh custom storybook & custom mockup album untuk pengantin baru kite, Ekin & Zairy. overall album ni dapat disiapkan dalam masa less than one month ( sebenarnye lagi cepat,banyak delay sbb courier). so bleh tgklah, nak tau what is inside? kalau nak tau, hire saya jadi photographer majlis anda, dan anda tataplah isinya sepanjang hayat anda :) layan~~

front page, glassy ~~

back page :)

kalau takde cermin kat rumah, boleh pakai cover album ni :)

22 pages high quality printed pictures :)

ni plak cover album mockup,mungkin album terakhir yg saya buat sbb pasni nak gantikan dgn photobook :) . tpi kalau ade request, saya buat la jugak hehe :)

whats inside ? 120pcs x 4R pictures + 2pcs x 8R pictures (sometimes i give more for free :) )

complete package.

Semoga Ekin & Zairy berpuas hati dan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat :)


interested with my service? contact me:
mohd haziq zakaria
diversity_87@yahoo.com (facebook,ym semua boleh)
017-2081684


4 comments:

Anonymous said...

sgt2 puas ati....(^^,)

Anonymous said...

keikhlasan membuahkan hasil yg mengancam!!!!!

Anonymous said...

seriously,nnt kaknad nk pggil awk utk post wedding ktorg..wakakakaka..

Mohd Haziq said...

@kak nad- boley ajee kuikuikui

Post a Comment

Blog Archive

Followers