ASMA

|

assalamualaikum.lame x update blog.yela ,aku ni student + perwakilan mahasiswa + jurugambar sambilan x berbayar + banyak projek dalam kampus yg perlu dilaksanakan, so mungkin org lain tak tau aku ni cane. aku baru je pulih dari serangan asma.tapi batuk still ade lagi. ntah kenapa,lepas mandi jeram kat gunung pulai, kulai ahad lepas, aku terus kene penyakit tu,mmg dah lame x kene, kalau kene mmg kene pegi klinik pekena nebulizer, gas yg disediakan khas utk org sakit semput ni. yg bengongnye, mintak MC x dapat, so pegi je la kelas dalam keadaan yang hanya Tuhan je yg tau huhu...sume kelas aku lalok, lecturer xleh nk kate ape sbb slalu aku x de la lalok dalam kelas,mungkin dorg paham kot aku ni banyak sgt benda nk buat huhu (cewah perasan plak ngeh ngeh ngeh)...ni ade sket gambo mase pg pulai tu...

lepas lompat,seluar aku koyak.bengong seluar murah.

err..jeram?air terjun? bleh la cakap camtu huhu...

katak di celah batu.licin maa nk tangkap menatang ni...


so far,jeram die agak best, cume nye, nak pegi ke kolam die tu agak jauh ke atas,kene trekking sket, dah mandi best best,turun bawah peluh balik.jalan die pon agak mencabar utk org gemuk cam aku ni huhu...tapi sayang gak la, banyak tempat yg best best, tak terjaga,kotor,mcm nk mula tercemar da.air die agak coklat sket.tapi blasah la,dah penat naik,mandi je la..huhu.... k nanti ade xpdc naik gunung lagi mac ni,so tunggu! huhu

4 comments:

zultino -[kawan] said...

wweeeiii...gamba atas yg paling atas ada sejarah d bahagian paling bawah sekali...ppprpreeeeeettttt!!1
mmuaahahahahahahahahahahahaha

Loyai_Drift aka JoyTT said...

maner tak asma.. melompat je sepanjang mase.. puii..

narutet said...

melompat tu tanda riang gembira bro.haha

nAnA rAhMaN said...

klako lah gambo ko haziq time tu..
1,2,3,....lompat smbl prrraakkkk!!!! ahhahahaha
takper rahsia ko still dlm pale aku ni..tggu meletop jer!

Post a Comment

Blog Archive

Followers