koleksi halwa mata..

|

saje saje letak gambar koleksi lama. dulu mmg nk buat blog tapi hajat asik x kesampaian.so berlambak gambar dalam harddisk yg x diupload.ni ade sket.yg terbaik la kot pada mata hamba yang hina ni huhuu...


amek gambar ni kat port dickson, my hometown. love the sillhouete (camtu ke eje die?blasah je la)


kat Taman Tasik Pasir Gudang...5/6 pictures stitched together to blend into one image.

Gambar bulan.amek kat mersing guna Tamron 18-200mm member.

21 comments:

Loyai_Drift aka JoyTT said...

haaa.. baguih ar bnyk gambaq.. lagik bnyk count shutter tuh lagik tajam ilmu.. tp klu tekan shutter pd bnda yg membina ar.. takat tekan pki AV huh.. mcm xde beb.. amalkn manual.. ko tau tak.. TFT training aku neh.. kluar kedai camera jer.. trus dia lock camera aku kat Manual.. tuka kalu.. tamat pengajian.. hehehe.. sesekali tuh kena ar pki AV gak nak meter..
Hmm.. dengar citer ko ader partner menembak masa jlnkn task tuh.. maner partner ko punyer review..?? sapa tuh..?? jonet..?? hehehe..

Loyai_Drift aka JoyTT said...

ehemm.. tanya skit bleh..?? nama awek ko sapa ziq..??

narutet said...

huhu...ok ok pasni akan gunakan M plak instead of A huhu...err...mase menembak tu mmg jonet bawak kamera,tapi die amek gambar kawan kawan je, die tu mmg lagi jagung dari saya, shutter ngan aperture pon masih x bape nk paham lagi..huhu...tapi 5 gambar pertama tu, adik abang le yg teman huhu...

narutet said...

awek?tuuu...yang kat umah abg tu la...huhu...tanye die...

Loyai_Drift aka JoyTT said...

huh.. patut ar bukan main ko buat baik ngan aku.. huh.. ingat kawtim bleh aprove ker..?? statement akaun terkini tiga bulan submit kat pejabat g.patah.. eaa..

narutet said...

huhu...lar....ni ikhlas nak blaja ngan abang ni..bukan saje saje nk amek kesempatan...nothing is personal,everything is business...huhu...approval lambat sket pon xpe,tunggu dah keje dulu baru hantor account statement hehe..

Loyai_Drift aka JoyTT said...

waakakakaka... explain siot.. kahkahkah

narutet said...

huhu..xde la..takut abg salah anggap plak...huhu

TFT said...

emm... good try... keep shooting.

Perkhhh.... ko org buat mcm chat room plak ekk.... muakakakakaka.....

narutet said...

@TFT- thanks for ur compliment sir hehe...

aah,chatbox ade kat homepage,tapi x best sgt la,layan chatting kat sini pon best jugek hehe...

the.flyingtoyol.inc said...
This comment has been removed by the author.
narutet said...

huhu..ala tu tanda hormat kat orang yang lebih berpengalaman...huhu..ok ok nk panggil ape pasni? pakcik ke? khohkhkho....

the.flyingtoyol.inc said...

beb.... bleh tak ko jangan panggey aku yg ada "sir" tuh... geli geleman den... wakakakakakaka.... Kang aku panggey eko Inchik Haziq ker.... Tuan Haziq ker.... amacam???? cun??? hehehehehehe

Loyai tu lain lar.... ko kena panggil dia Dato' Loyai....muakakakakakaka....

the.flyingtoyol.inc said...

pandai2 eko ler nak panggey aper.... appreciate your kind respect but I rather keep it between persons as a matured gentleman jek... hahahaha... okeh....

perkhhh.... laju ko reply.... ???

narutet said...

kuikui...klakar plak kalau panggil dato loyai wahaha....ok ok gune name bro je la,ok tak?huhu...


hehe...saje tgh online kebetulan nampak ade komen baru..so reply la...huhu...bro,nak tanye sket leh x,nape bro prefer canon over nikon eh?

the.flyingtoyol.inc said...

perkhhh... soklan cepu emas ko dah tanyer aku..... hahahaha.... naper aku prefer canon over nikon ekk???? emmm... marah org nikon klo aku comment kat sini... ahaks! but to be honour, I start with Yashica, then Leica followed by Canon... So aku dah blend ngan Canon... and it's already a Lamborghini to me.... hehehehe...

narutet said...

owh huhu..so it is the matter of personal preference ngan historical bonding la ni...bukan sbb there is some hidden 'abilities' yg ade kat canon punye gear kan?hehe...

the.flyingtoyol.inc said...

err....err....err.... abilities pun banyak gak..... wakakakakaka... cumer tak nak list kan kat sini jek.... Nanti org marah...hehehehe... Nnt eko tau sendiri lah advantage and dis-advantage dia.....sbb eko pki Nikon kan....?

narutet said...

aah bro...setakat ni hanye mampu pakai nikon d80 je..tu pon 2nd hand..skang ni ade lens 50mm f1.8 je..tu yg agak terhad pergerakan tu..insya Allah tgh menabung nak upgrade lens pasni...huhu..

Loyai_Drift aka JoyTT said...

menabung nak upgrade lagik.. menabung nak cantikkn statement account lgik.. wahkahkahkah...

narutet said...

keje dulu..dah tegap sket nanti baru la nk cantikkan account statement..haha...x cukup nanti mintak kat dato la haha...

Post a Comment

Blog Archive

Followers