selamat taun balu cina!

|


salam.makaih,lama gila x update blog.sori la,cuti haritu sibuk sket.kat umah pon xde internet.so x dapat nk update blog yg x seberapa ni. cuti ni cuti yg agak gila gak la. huhu...first weekend cuti tuh, aku tag ngan kawan aku buat satu wedding kat Juasseh Kuala Pilah. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.pengantin pon gila gila gak wahahaha sempoi la lu org. pastu second weekend plak, aku meluncur nuuuuuun jauh ke sg petani kedah, buat satu wedding member baik aku kat sana. gila weh 10 jam duduk dalam bas mampuih...gambar mmg banyak,tapi aku pon baru sampai rumah semalam n sampai sampai je terus kene buat assignment haha sbb cuti x buat pape pon kat umah.nanti lah dah setel baru upload gambar. pape pon,kepada warga cina, amoi amoi cun, selamat tahun baru cina! wahahha....


ni ade sket teaser la kot...haha...


bleh plak jatuh dalam longkang hehe...

skodeng skodeng skodeng...

ga ga ga ~


p/s:kepada bro loyai n bro toyol,rindu jugak korg kat aku eh?kekekekekek... :P

4 comments:

TFT said...

cheettttt..... bukan rindu... menyampah.... wakakakakakaka

narutet said...

kekekekkeeke.......minggu ni ade lagi job kat Kedah,harap semuanya berjalan lancar...

Loyai said...

puii.. rindu.. puii...

narutet said...

waakakakkaka~~~

Post a Comment

Blog Archive

Followers