Eiren&Eijad Wedding Ceremony

|



phew lame x update blog.baru belajar cara nk amek gambar wedding sebenarnye. 12 February lepas, aku ikut kawan kawan aku,faris ngan acab dan serta merta menubuhkan darktone poyografi team hehe....so ni sebahagian dari gambar yg aku amek,aku tau,aku sedar,banyak ruang yg perlu diperbaiki,so ape ape je komen, silakan, demi untuk memajukan diri saya sendiri... so enjoy..(kalau korg enjoy la huhu)....








papepon,tahniah eirin ngan eijad,dgr dgr cite dorg,lama gak dorg kapel,dari skolah menengah lagi,akhirnya dapat jua disatukan.moga korg kekal la sampai liang lahad huhu....dorg pon hepi n puas hati ngan kitorg,alhamdulillah.


thanks jugak kat OP sebenar job ni, wan ahmad faris n partner die asyraf bahtiar sbb sudi bagi aku tag ngan korg. dan bertambah lagi sorg makhluk racun aku suruh pakai canon.maseh banyak banyak..puiiii~~

bab color tone mmg nampak macam dull,sbb nk nampak macam classic cerita lama lama camtu la..baru ade 'story' dalam story album nanti....so ape ape komen,cargaaz~~chow~



interested with my service? contact me:
mohd haziq zakaria
diversity_87@yahoo.com (facebook,ym sume boleh)
017-2081684

8 comments:

azlanfauzi said...

tone kaler nya cantik la! :)

narutet said...

thanks alan :)

g-mie said...

hehe, datang menyinggah..
suka kat 2 pic terakhir..
=)
whheeeee~ bila laa giliran aku jadi photographer nie.. hehe~ belum ade skill lagik kowt..

Loyai said...

hehehehe.... hehehehe... :)

narutet said...

gelak je ke bro...huhu...~ komen la sket...pedas pedas pon xpe,,

Azree Hanifiah said...

Ni ala-ala vintage punya tone aku rasa... Cun! Hoho...

narutet said...

@azree- thanks azree.tapi ramai yg x suke kot,dorg kate kusam huhu...

Loyai said...

xbleh komen sini ar.. kastemer ko rgk xsyiok maa.. hehehehehe... hehehehehe.. :)

Post a Comment

Blog Archive

Followers